citrien

CITRIEN

Mijn praktijk voor massage en coaching is vernoemd naar de steen Citrien, die wordt geassocieerd met de zon. Citrien geeft warmte, kracht, positiviteit en levensenergie.
De workshops en retreats geef ik samen met mijn partner Dennis Wijsbroek. 


Laura Egging (1980)

Sinds mijn 18e is er een interesse in spirituele bewustwording en persoonlijke groei. Door mijn burnout in 2006 zag ik in hoe belangrijk het is om hierbij 'in mijn lijf' te zijn. Ik deed curcussen mindfulness, yoga, 5 ritmes dansen tantra, Reiki, Thaise massage, oliemassage en Indiase hoofdmassage. Een Shiatsu massage opleiding volgde ik bij het Qing Bai instituut en een opleiding tot Familie- en Organisatieopsteller bij Hylke Bonnema. Ik verdiepte mij in het energetische aspect van lichaamswerk met opleidingen bij Atma en Anand. Naast het geven van individuele sessies is het mijn passie om groepen mensen samen te brengen voor balans, bewustwording en ontmoeting.

Dennis Wijsbroek (1970)

Dennis beoefent Iyengar yoga en Acroyoga en deed de Critical Alignment opleiding bij Gert van Leeuwen. In Frankrijk volgde hij een tiendaagse Vippassana meditatie retraite. Vippassana biedt de mogelijkheid om op een zachte manier emotionele en fysieke pijnen los te laten. Hij volgde de opleiding tot familie- en organisatieopsteller bij Hylke Bonnema. In 2018 volgde hij de opleiding tot yin yoga docent bij AALO. Samen met Laura organiseert hij workshops en retreats. Dennis geeft  verder nog healings, intuitieve massages, ondersteuning bij zweethutceremonies en als freelancer praktische en geestelijke begeleiding van clienten op hun levenspad.