citrien

Shiatsu ontspanningsmassage

Shiatsu maakt deel uit van de Oosterse geneeswijzen.
Hierbij staat 'chi' (energie) centraal en een gezonde balans tussen de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether.
Met Shiatsu geef ik diepe druk op je lichaam, letterlijk van top tot teen, waarbij ik vooral gebruik maak van mijn handpalmen. Deze techniek wissel ik af met strijkingen (met of zonder olie), pulseringen, kloppingen, Reiki en ander energetisch lichaamswerk.

De behandeling kan onder meer verlichting geven bij pijnklachten en nieuwe energie genereren bij stress, vermoeidheid, burnout en depressie. 
Behandelingen duren 50 a 60 minuten, exclusief voor- en nagesprek, en worden gegeven op een massagemat op de grond of op een massagetafel. Je draagt soepele kleding of ligt, bij een combinatie met olie, ontkleed onder een handdoek of laken. 

Opleidingen

Vanaf 2004 volgde ik diverse massage curcussen: Thaise massage, Reiki, Oliemassage, Holistic Pulsing en Indiase hoofd- en faceliftmassage.
In 2013 behaalde ik mijn diploma tot Shiatsu Masseuse aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen. 
Bij Atma volgde ik in 2018 de bijscholing Energetisch lichaamswerk en bij Anand de opleiding Massage en Energie.
Voor medische diagnoses zal ik doorverwijzen naar een arts of specialist. 

Wat klanten zeiden:

"Lieve Laura, ik durf t nauwelijks te geloven.. maar de schouderpijn waar ik al meer dan een jaar mee rond liep, is als sneeuw voor de zon verdwenen na jouw massage. Dankjewel!" (Deborah)

"Na de sessie stroomde mijn energie vol op. Dankjewel voor je intentie, de aandacht en liefde die je erin hebt gelegd en voor mij voelbaar was." (Egwin)

"Fijn was het, je bent geweldig. Net thuis en voel me super ontspannen, een soort mentale reset ook, graag tot ziens dus." (Dimitri)

"De energie die je vrijmaakt was dieper dan ik op dat moment mij realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vind het een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)