citrien

Bewust verbinden

Bewust verbinden doen we aan de hand van 3 peilers: gronding, intimiteit en intuitie. Hiermee komen we dichterbij ons ware gevoel en tot een authentieke verbinding met anderen. 

Gronding

Gronding gaat over aanwezig zijn: uit je hoofd, in je lijf! Door te ademen en voelen, spanningen los te laten en uitdrukking te geven aan onszelf. Door middel van meditatie, (yin) yoga, dans/intuitief bewegen en stemexpressie. 

Intimiteit

Intimiteit is een ervaring van lichamelijke, emotionele en spirituele verbondenheid met jezelf en met de ander. Zoals Virgina Satir zegt: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. 
Om in verbinding te gaan met de ander gebruiken we tools als (thema) sharing, het enneagram, partneryoga, massage, wheel of consent en soulgazing. Voorop staat een veilige setting, met respect voor persoonlijke grenzen.

Intuitie

Intuitie of innerlijk weten is nauw verbonden met je lichaam. Het is de bron in jezelf waar je naar mag luisteren en waarop je mag leren vertrouwen. Wij gebruiken (stille) opstellingen als instrument om met de intuitie te verbinden. De groep wordt gebruikt om transformatie te brengen in persoonlijke vraagstukken, waarbij iedereen zijn of haar natuurlijke beweging volgt. 

Wij organiseren ook Stilte verbindingsdagen en Vrouwen / Mannen verbindingsdagen. 

Begeleiding: Dennis Wijsbroek en Laura Egging. Lees meer over ons op de contactpagina. 

Locatie: Willem Schoutenstraat 30-2hg (Baarsjes Amsterdam) en op diverse festivals.

Data: Van 28-30 juni geven wij verbindingsworkshops op Yoga Festival Terschelling! Het Yoga Festival op een unieke locatie aan zee, met vele yogavormen, inspirerende workshops, gezond eten en volop live muziek. Met als thema van 2019: Verbinding!

Wat deelnemers zeiden:

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)