citrien

Coaching met Voice Dialogue

Deze coachingmethode is gebasseerd op het werk van de psychologen Hal en Indra Stone en heeft onder meer raakvlakken met Psychodrama, Gestalttherapie, Transactionele Analyse en Mindfulness. 

In een Voice Dialogue sessie ga je open en nieuwsgierig in gesprek met de innerlijke delen die in jou aanwezig zijn. Door tegenpolen in jezelf aan het woord te laten groeit het bewustzijn van je innerlijke wereld. Door belemmerend gedrag van dominante delen om te buigen ontstaat meer balans en persoonlijke effectiviteit. We willen zowel groei als zelfacceptatie bevorderen, dus we wijzen geen delen af, maar nemen de regie weer meer in eigen hand. 

Bekende dominante delen waarmee we kunnen werken zijn de Pleaser, Perfectionist, Innerlijke slavendrijver (of Pusher), Controleur, Rationele denker of juist de Emotionele voeler. Maar we staan vooral open voor wat ('wie') zich aan wil dienen tijdens de sessie. 

Het uitnodigen van verstoten delen (het onbekende) geeft mooie nieuwe impulsen aan je leven, maar zal vaak ook gepaard gaan met gevoelens van kwetsbaarheid. Zorg dragen voor deze kwetsbaarheid is een wezenlijk onderdeel van een Voice Dialogue sessie. 

Ik begeleid je graag op deze innerlijke reis binnen een veilige en vaak speelse setting. 

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten en kost 80 euro, inclusief een concrete opdracht om de sessie na afloop verder te integreren in je leven.
Voor een traject van 4 sesies betaal je 275 euro. 

Wat klanten zeiden:

"Een mooie Voice Dialogue sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en heel fijn begeleid. Erg blij mee!" (Miriam)

"De Voice Dialogue sessie bracht me op een verrassend snelle manier in contact met mijn gevoelens. Het voelde veilig om ook mijn verdriet toe te laten. Daarna kon ik  makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht". (Tineke)

"De sessie heeft veel impact op mij gehad. Het was heel fijn en eye-openend om het kwetsbare deel in mij te mogen ontvangen. Ik had niet voorzien een klein meisje in mij te ontmoeten en ik voel dat ze nog steeds aanwezig is". (anoniem)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

"Je intuitie is voelbaar aanwezig en accuraat. Ik ben vandaag heel blij, ik voel me gezond en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info