citrien

Coaching met Voice Dialogue

Ga open en nieuwsgierig in gesprek met jouw 'innerlijke delen' of 'subpersonen' en leer jezelf in korte tijd beter kennen. We werken met dominante delen, die je vast heel goed kent van jezelf, en met verstoten delen, die meer of geheel op de achtergrond verblijven.

Het uitnodigen van verstoten delen brengt nieuwe impulsen en mogelijkheden in je leven. Het onbekende kan gepaard gaan met gevoelens van kwetsbaarheid. Leren zorg dragen voor deze kwetsbaarheid is een wezenlijk onderdeel van de Voice Dialogue sessie. 

Voorbeelden van dominante delen waarmee je contact zou kunnen maken zijn de Pleaser, Perfectionist, Innerlijke slavendrijver/Pusher en Controleur. Maar we stellen ons open voor 'wie' zich aan willen dienen tijdens jouw sessie. Ik begeleid je graag op deze wonderlijke innerlijke reis! 

Wat klanten zeiden:

"Een mooie Voice Dialogue sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en heel fijn begeleid. Erg blij mee!" (Miriam)

"De Voice Dialogue sessie bracht me op een verrassend snelle manier in contact met mijn gevoelens. Het voelde veilig om ook mijn verdriet toe te laten. Daarna kon ik  makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht". (Tineke)

"De sessie heeft veel impact op mij gehad. Het was heel fijn en eye-openend om het kwetsbare deel in mij te mogen ontvangen. Ik had niet voorzien een klein meisje in mij te ontmoeten en ik voel dat ze nog steeds aanwezig is". (anoniem)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

"Je intuitie is voelbaar aanwezig en accuraat. Ik ben vandaag heel blij, ik voel me gezond en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)