citrien
citrien

Coaching met Voice Dialogue

Boek je eerste coaching sessie met korting en lees hieronder de ervaringen van klanten

Ga open en nieuwsgierig in gesprek met jouw 'innerlijke delen' (subpersonen) en leer jezelf in korte tijd beter kennen. Een Voice Dialogue coaching sessie brengt je op een verrassend snelle manier in contact met je gevoelens.  We werken met dominante delen, die je heel goed kent van jezelf, en met verstoten delen, die in jouw dagelijks bestaan meer of geheel op de achtergrond verblijven. Je geeft ze letterlijk een stoel of een andere plek in de ruimte en vervolgens nodigen we ze uit om te spreken.

Het uitnodigen van verstoten delen brengt nieuwe impulsen en mogelijkheden in je leven. Het onbekende gaat ook vaak samen met gevoelens van ongemak en kwetsbaarheid. Leren zorg dragen voor deze gevoelens is een wezenlijk onderdeel van een Voice Dialogue coaching sessie. 

Voorbeelden van dominante delen waarmee je contact kunt maken zijn de Pleaser, Perfectionist, Innerlijke slavendrijver/Pusher en Controleur. Maar we stellen ons open voor 'wie' zich aan willen dienen tijdens jouw sessie. Ik begeleid je graag op deze wonderlijke innerlijke reis! 

Wat klanten zeiden:

"Een mooie Voice Dialogue coaching sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en fijn begeleid. Erg blij mee!" (Miriam)

"Het voelde veilig om ook mijn verdriet toe te laten. Daarna kon ik makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht". (Tineke)

"De sessie heeft veel impact op mij gehad. Het was heel fijn en eye-openend om het kwetsbare deel in mij te mogen ontvangen. Ik had niet voorzien een klein meisje in mij te ontmoeten en ik voel dat ze nog steeds aanwezig is". (anoniem)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

"Je intuitie is voelbaar aanwezig en accuraat. Ik ben vandaag heel blij, ik voel me gezond en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)