citrien
citrien

Coaching

Coaching met Voice Dialogue 

Voice Dialogue is een methode voor zelfkennis die je in contact brengt met verschillende kanten van je persoonlijkheid.

We maken in de eerste plaats contact met delen in jezelf die je belemmeren als ze teveel ruimte innemen. Denk bijvoorbeeld aan een perfectionist, pleaser, piekeraar of pusher. Vaak zorgt het domineren van deze delen (subpersonen) tot een disbalans en in sommige gevallen tot een burnout. Toch willen we niet van deze delen af, we willen ze vooral begrijpen en erkennen. 

Naast het werken met dominante delen verkennen we ook de minder aanwezige en verborgen delen in jou. Zij komen balans, vitaliteit en nieuwe mogelijkheden brengen, wanneer je leert hoe je meer met ze kunt verbinden. 

Voice Dialogue is een ontdekkingsreis op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Naast een gespreksmethode is het een manier van werken die raakvlakken heeft met systeemopstellingen. Iedere subpersoon krijgt een eigen plek in de ruimte. Door contact te maken met de energie van een innerlijk deel ga je een andere houding aannemen, anders denken, anders voelen en ervaren.

Switch methode

De Switch methode is een kortdurende en effectieve vorm van Gedragscoaching die stappen op weg naar verandering heel concreet maakt. Zoals het doorbreken van belemmerende gedragspatronen en het aanleren van nieuwe gewoontes. Deze methode is een mooie praktische aanvulling op Voice Dialogue om inzichten concreet om te zetten naar je dagelijks leven. 

Kijk hier voor de tarieven en plan een gratis kennismakingsgesprek. 

 

Wat klanten zeiden:

"Ik voel me na je coaching gezond, blij en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)

"Een mooie Voice Dialogue sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en fijn begeleid. Erg blij mee!" (Miriam)

"Het was een prachtige coaching sessie met jou vandaag. Je bent rustig, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

"De Voice Dialogue coaching heeft veel impact op mij gehad. Het was eye-openend en helend om mijn kwetsbaarheid te erkennen. Daarna kon ik makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht." (Dineke)

"De sessie gaf me inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaan komen. Ik zie dat ze gerelateerd zijn aan onverwerkte pijn en emoties waar ik meer zorg voor mag dragen."(Dennis)