citrien

Coachen met Voice Dialogue

Tijdens een Voice Dialogue sessie ga je in gesprek met verschillende delen van jouw persoonlijkheid, die we subpersonen of ikken noemen. Je geeft ze een fysieke plek in de ruimte en laat ze vrijuit spreken. Zodra ze de ruimte krijgen vertellen ze hun levensverhaal. Waarom zijn ze er en waar is hun aandacht op gericht? Mogen we ook de achterliggende kwetsbaarheid ontmoeten? Hoe kunnen ze wat meer of minder ruimte innemen?
We spreken met dominante subpersonen (zoals de controleur, criticus, pleaser, piekeraar en perfectionist) en nodigen vervolgens hun tegenpolen uit: jouw verborgen of verstoten delen. Verbinding maken met deze delen geeft vaak een gevoel van thuiskomen en balans. Je kunt zo ook in het dagelijks leven leren zelf te schakelen tussen dominante en verborgen delen in jou, zodat er meer keuzevrijheid ontstaat en je niet vanuit je vaste patronen hoeft te blijven denken en handelen.

Deze effectieve methode is gebasseerd op het werk van de psychologen Indra en Hal Stone. Je bent van harte welkom om samen met mij deze fascinerende innerlijke reis te maken.

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Tarieven lees je hier, een combinatie met massage is mogelijk. 

Wat klanten zeiden:

"De Voice Dialogue sessie bracht me op een verrassend snelle manier in contact met mijn innerlijk kind en mijn verdriet. Het voelde veilig om daarmee te verbinden. Daarna kon ik ook makkelijker contact maken met mijn kracht en helderheid". (Tineke)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info