citrien

Coachen met Voice Dialogue

De Voice Dialogue methode is gebasseerd op het werk van de psychologen Indra en Hal Stone. Je bent van harte welkom om samen met mij deze fascinerende innerlijke reis te maken. Omarm je belemmerende patronen, ontdek je verborgen kwaliteiten, verwelkom je kwetsbaarheid en je kracht. Op weg naar meer heelheid, balans, liefde en vrijheid in jezelf. Ontdek dat je zoveel meer bent dan wie je dacht te zijn. 

Zodra je innerlijke delen een plek innemen in de ruimte vertellen ze hun verhaal en de ervaring is dat dit als vanzelf en moeiteloos gebeurt wanneer ze worden uitgenodigd om vrijuit te spreken. Maak kennis met de dominante delen in jezelf, die op de voorgrond staan en je relaties en welzijn in meer of mindere mate belemmeren. Leer bijvoorbeeld je Criticus, Pleaser of Perfectionist beter begrijpen of zelfs waarderen. Ontdek de tegenpolen van je dominante delen, die onbewust of verstoten zijn. Verbinding hiermee maken geeft vaak een gevoel van thuiskomen en de balans hervinden in jezelf.  Verwelkom als het zich aandient ook de kwetsbaarheid in jezelf. Verbinding maken met de kwetsbaarheid (het kind in jezelf) is een helend proces en her-verbind je met je authenticiteit, spontaniteit, creativiteit en vermogen tot het delen van intimiteit. 

Welkom!

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en kost 65 euro, inclusief btw. Een telefonsich kennismakingsgesprek is gratis. 

Wat klanten zeiden:

"Een mooie Voice Dialogue sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en heel fijn begeleid door Laura. Erg blij mee!" (Miriam)

"De Voice Dialogue sessie bracht me op een verrassend snelle manier in contact met mijn gevoelens. Het voelde veilig om ook mijn verdriet toe te laten. Daarna kon ik  makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht". (Tineke)

"De sessie heeft veel impact op mij gehad. Het was heel fijn en eye-openend om ook het kleine deel in mij te mogen ontvangen. Ik had niet voorzien een klein meisje in mij te ontmoeten en ik voel dat ze nog steeds aanwezig is". (anoniem)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info