citrien

Coachen met Voice Dialogue

De Voice Dialogue methode is gebasseerd op het werk van de psychologen Indra en Hal Stone. Je gaat in gesprek met jouw innerlijke delen door ze een plek te geven in de ruimte en ze vervolgens een stem te geven. Krijg meer inzicht in en begrip voor je overlevingsmechanismen, zoals de Criticus, Perfectionist, Rationalist, Pusher of Pleaser. Maak ook kennis met je verstoten delen, zowel met je kwetsbaarheid als met je kracht. Verbinding hiermee maken geeft vaak een gevoel van thuiskomen en de balans hervinden in jezelf. Met deze methode neem je de regie terug over je leven in plaats van dat een paar dominante delen of patronen dat doen. Je bent welkom om jouw innerlijke reis samen met mij te maken. 

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten en kost 70 euro. In combinatie met een massage van 30 minuten betaal je 90 euro. 

Wat klanten zeiden:

"Een mooie Voice Dialogue sessie bij Laura gedaan. Heel verhelderend, inzichtgevend en heel fijn begeleid. Erg blij mee!" (Miriam)

"De Voice Dialogue sessie bracht me op een verrassend snelle manier in contact met mijn gevoelens. Het voelde veilig om ook mijn verdriet toe te laten. Daarna kon ik  makkelijker contact maken met mijn vertrouwen en kracht". (Tineke)

"De sessie heeft veel impact op mij gehad. Het was heel fijn en eye-openend om het kwetsbare deel in mij te mogen ontvangen. Ik had niet voorzien een klein meisje in mij te ontmoeten en ik voel dat ze nog steeds aanwezig is". (anoniem)

"Het was een prachtige ervaring met jou vandaag. Je bent kalm, integer en zacht, maar ook sterk aanwezig." (Karin)

"Je intuitie is voelbaar aanwezig en accuraat. Ik ben vandaag heel blij, ik voel me gezond en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info