citrien

Intuïtieve coaching

De sessie begint met gronding (verbinding maken met je lichaam en ademhaling) en zoomt vervolgens in op jouw vraag, dilemma of thema. Dit kan bijvoorbeeld zijn op gebied van werk, relaties, gezondheid of zingeving. Ook een mooie ingang voor een coachingsessie is je (onvervulde) hartsverlangen.

Ik luister naar je met aandacht, gebruik mijn intuitieve en invoelende vermogen en help je dichter bij jouw eigen antwoorden te komen. Tools die ik kan inzetten zijn: Systemisch coachen (door middel van blaadjes of poppetjes zichtbaar en voelbaar maken wat in jou aanwezig is), Voice Dialogue (in gesprek gaan met jouw bewuste en onbewuste delen) en Energetisch Lichaamswerk (door middel van aanraking meer in contact komen met je lijf en 'eigen wijsheid'). 

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en kost 65 euro, inclusief btw. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis. 

Wat klanten zeiden:

"In de coaching sessie verraste je me nog meer. Toen zag ik hoe breed je kennis en expertise zijn en met hoeveel soepelheid je deze door de sessie heen draait. Je intuitie is voelbaar aanwezig en accuraat. Ik ben vandaag heel blij, ik voel me gezond en klaar om actie te ondernemen."  (Renate)

"Mooie sessie Systemisch coachen met Laura gedaan over werk, passie en geld. Was zeer verrast over hoeveel er te voelen viel en het gaf mij vertrouwen en bevestiging in dat ik goed bezig ben. Daarnaast gaf het me ook een aantal concrete tips en wegwijzers. Laura begeleidde het invoelend, ruimtegevend en helder."(Dineke)

Een overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd en meer over mij vind je bij Contact & Info.