citrien
citrien

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier volgen de algemene voorwaarden van Citrien, praktijk voor massage, coaching en groepswerk. 

 1. Na aanmelding worden je contactgegevens (naam, email en telefoonnummer) gevraagd voor mijn administratie en verwijs ik naar mijn algemene voorwaarden. Ook zal ik vragen of je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten per email, waarvoor je je op ieder moment weer kunt uitschrijven. Alle informatie die je met mij uitwisselt wordt vertrouwelijk behandeld en niet met anderen gedeeld.
 2. Bij Citrien worden geen medische diagnoses gesteld, hiervoor verwijs ik je naar je huisarts of een specialist. 
  Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat Citrien niet aansprakelijk kan worden gesteld voor bij- of nawerkingen die het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling of workshop die door Citrien gegeven is. Geef van tevoren aan als er sprake is van psychische verstoringen en / of medicijngebruik en overleg met een behandelend arts over de sessie(s) die je bij mij wilt gaan volgen, indien van toepassing. 
 3. In sommige gevallen kan er niet worden gemasseerd: bij koorts en griepvirus en in sommige gevallen bij zwangerschap, blessures, hoge bloeddruk en chronische ziektes (raadpleeg sowiewo eerst je arts). Lokaal kan niet worden gemasseerd bij open wonden en bepaalde vormen van eczeem. Lees ook het corona protocol op deze website. 
 4. Gemaakte individuele afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kostenloos worden verplaatst. Indien de klant niet kiest voor een nieuwe datum, wordt 10 euro (administratie- en reserveringskosten) in rekening gebracht. 
 5. Bij annulering voor een meerdaagse retreat na betaling wordt 35 euro (administratie- en reserveringskosten) in rekening gebracht. Je kunt ook iemand anders in jouw plaats laten gaan.
 6. Bij annulering voor een dag- of avondworkshop na betaling wordt 10 euro (administratie- en reserveringskosten) in rekening gebracht. Je kunt ook iemand anders in jouw plaats laten gaan.
 7. Betaling van individuele sessies verloopt vooraf via bankrekening of wordt direct na de behandeling contant voldaan.
 8. Betaling van workshops en retreats verloopt via bankrekening en wordt binnen 7 dagen na aanmelding voldaan, om je plek te reserveren (of eerder indien de cursus of workshop op kortere termijn aanvangt).
 9. Kadobonnen zijn geldig tot één jaar na uitgifte, tenzij anders vermeld.
 10. Citrien is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt of deelnemer.
 11. Seksuele massages en behandelingen worden niet aangeboden binnen Citrien.