citrien
citrien

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier volgen de algemene voorwaarden van Citrien, praktijk voor massage en coaching.

 1. Na aanmelding worden je contactgegevens gevraagd voor mijn administratie. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet met anderen gedeeld.
 2. Bij Citrien worden geen medische diagnoses gesteld, hiervoor verwijs ik je naar je huisarts of een specialist. 
 3. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat Citrien niet aansprakelijk kan worden gesteld voor bij- of nawerkingen die het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling of workshop die door Citrien gegeven is.
 4. Geef van tevoren aan als er sprake is van (ernstige) medische aandoeningen, psychische verstoringen of medicijngebruik en overleg met je behandelend arts over de sessies die je bij mij wilt gaan volgen.
 5. Bij symptomen van (buik)griep graag vooraf overleggen en de afspraak mogelijk verplaatsen.
 6. Geef bij het reserveren van een massage aan als er sprake is van: zwangerschap, blessures, gevoelige wonden, spataderen, trombose, voetschimmel of ernstige eczeem. Zodat ik hier rekening mee kan houden.
 7. Betaling van individuele sessies wordt direct na de behandeling contant of op rekening voldaan.
 8. Gemaakte individuele afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kostenloos worden verplaatst.
 9. Betaling van groepsactiviteiten verloopt via bankrekening vooraf om je plek te reserveren binnen 7 dagen na aanmelding. 
 10. Bij afmelding voor een groepsactiviteit tot 4 weken voor aanvang wordt 75% van het betaalde bedrag teruggestort, binnen 1 tot 4 weken voor aanvang is dit 50% en in de laatste week 25%. Je kunt in alle gevallen ook iemand in jouw plaats laten gaan. 
 11. Citrien is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt of deelnemer tijdens een groepsactiviteit. 
 12. Seksuele massages en behandelingen worden niet aangeboden binnen Citrien.