citrien
citrien

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier volgen de algemene voorwaarden van Citrien, praktijk voor massage en coaching.

 1. Na aanmelding worden je contactgegevens (naam, woonplaats, email en telefoonnummer) gevraagd voor mijn administratie. Alle informatie die je met mij uitwisselt wordt vertrouwelijk behandeld en niet met anderen gedeeld.
 2. Bij Citrien worden geen medische diagnoses gesteld, hiervoor verwijs ik je naar je huisarts of een specialist. 
 3. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat Citrien niet aansprakelijk kan worden gesteld voor bij- of nawerkingen die het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling of workshop die door Citrien gegeven is. Geef van tevoren aan als er sprake is van psychische verstoringen en / of medicijngebruik en overleg met je behandelend arts over de sessies die je bij mij wilt gaan volgen.
 4. Bij griep of corona klachten (zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts) verzet je je afspraak vanwege het risico op besmetting.
 5. Bij (ernstige) medische aandoeningen, raadpleeg svp vooraf eerst je arts.
 6. Plaatselijk kan niet worden gemasseerd bij kneuzingen, blauwe plekken, trombose, spataderen, blessures, open wonden, koortslip, voetschimmel en ernstige vormen van eczeem. Geef dit van tevoren aan, zodat ik er tijdens het masseren rekening mee kan houden. 
 7. Geef zwangerschap aan bij het reserveren van een massage. 
 8. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kostenloos worden verplaatst, daarna wordt 10 euro in rekening gebracht voor het reserveren van je plek. In het geval van groepsactiviteiten kun je ook iemand in jouw plaats laten gaan.
 9. Betaling van individuele sessies wordt direct na de behandeling contant of op rekening voldaan.
 10. Betaling van groepsactiviteiten verloopt via bankrekening vooraf om je plek te reserveren. 
 11. Kadobonnen zijn geldig tot één jaar na uitgifte. 
 12. Citrien is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt of deelnemer tijdens een groepsactiviteit. 
 13. Seksuele massages en behandelingen worden niet aangeboden binnen Citrien.