citrien

Biografie

Citrien Massage en Coaching is vernoemd naar de steen Citrien, die wordt geassocieerd met de zon en symbool staat voor warmte, kracht, positiviteit en levenslust. Naast individuele sessies geef ik workshops en trainingen samen met mijn partner Dennis Wijsbroek. 

Laura Egging (1980) 

Sinds mijn 18e is er een interesse in persoonlijke groei en spiritualiteit en op mijn 23e begon ik met het organiseren van workshops. Ik haal er sindsdien veel plezier uit om mensen samen te brengen voor verbinding en inspiratie. 
Ik had net mijn bachelor Communicatiewetenschap behaald aan de Universiteit van Amsterdam toen ik op mijn 26e een burnout kreeg. Ik realiseerde mij dat ik onvoldoende 'in mijn lijf' zat en niet goed wist hoe ik om kon gaan met mijn hooggevoeligheid. Ik verlegde mijn focus van spiritualiteit meer naar lichaamswerk en volgde diverse curcussen op gebied van yoga, tantra, dans, stembevrijding, mindfulness en massage. 
Ik leerde de Thaise massage, oliemassage, Indiase hoofd- en gezichtsmassage en Rebalancing. Ik behaalde mijn diploma tot Shiatsu Masseuse aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai. Bij Atma volgde ik de bijscholing Energetisch lichaamswerk. Bij Anand deed ik de opleiding Massage en Energie, waar Holistic Pulsing en Reiki deel van uitmaakten.
Een opleiding tot Familie- en Organisatieopsteller deed ik bij Hylke Bonnema en verdiepte ik bij Annemieke van der Mooren. Voice Dialogue volgde ik bij het ITP. Mijn grootste leerschool is het leven zelf en ik verdiep mij steeds verder in vitaliteit en transformatie, waarbij ik graag individueel en met groepen werk. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond ben ik in 2019 verhuisd naar Rheden in Gld om dichter bij de natuur (Veluwezoom) te wonen. 

Dennis Wijsbroek (1970)

Dennis is van oorsprong Bouwkundig Ingenieur. Hij beoefent Iyengar yoga en Acroyoga, deed de Critical Alignment opleiding bij Gert van Leeuwen en de opleiding tot Yin Yoga docent bij AALO. In Frankrijk volgde hij een tiendaagse Vippassana meditatie retraite, waarbij hij 100 uur mediteerde. Hij is gefascineerd door deze mogelijkheid om op een zachte manier emotionele en fysieke pijnen los te laten. Hij volgde de opleiding tot familie- en organisatieopsteller bij Hylke Bonnema. Hij organiseert regelmatig (opstellingen)workshops en retreats. Ook geeft hij healings en intuitieve massages en werkt hij als ambulant begeleider. Hij maakt in zijn werk gebruik van zijn intuitief en invoelend vermogen, dat zich in de afgelopen 20 jaar van zelfontplooiing heeft ontwikkeld en versterkt. Vanuit zijn liefde voor het sjamanisme en de natuur organiseert hij ook zweethutceremonies.