citrien
citrien

Over mij

Laura Egging (1980)

Ik begeleid mensen naar ontspanning en bewustwording door middel van massage, coaching, workshops en retraites. Mijn eigen bewustzijnspad begon rond mijn 18e met cursussen als Intuïtieve ontwikkeling, NLP en Klassieke ontspanningsmassage. Daarnaast studeerde ik Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, met als minor Psychologie. 

Na een burnout op mijn 26e liet ik mijn baan als congres coordinator los en ontwikkelde ik mij verder op gebied van lichaamswerk en persoonlijke groei. Ik volgde de opleidingen Shiatsu massage, Massage en Energie, Familieopstellingen, Lichaamsgerichte coaching, coaching met Voice Dialogue en Gedragscoaching. Momenteel volg ik de opleiding tot ACT therapeut bij Stresswise.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelingen, yoga, dansen, muziek maken en schrijven. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond ben ik in 2019 samen met mijn partner Dennis verhuisd naar Rheden. Ik geniet ervan om dicht bij de natuur te wonen aan de Veluwezoom, met Arnhem en Zutphen binnen handbereik voor verbinding en inspiratie. 

Citrien is een verwarmende, opwekkende en vitaliserende edelsteen, geassocieerd met de zon. De naam van mijn praktijk is hierop gebaseerd.