citrien
citrien

Over mij

Laura Egging (1980)

Binnen Citrien bied ik massage, coaching, workshops en retraites aan. Belangrijke drijfveren voor mij zijn balans, verbinding, spiritualiteit en creativiteit. 

Na afronding van de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam koos ik er in 2006 voor om een ander pad in te slaan. Ik ontwikkelde mij verder op gebied van lichaamswerk en persoonlijke groei met de volgende opleidingen: Familieopstellingen bij Hylke Bonnema, Shiatsu massage bij Qing Bai, Energetische massage bij Anand, ACT coaching en momenteel ook ACT therapie bij Stresswise. Daarnaast deed ik bijscholingen Lichaamsgerichte coaching, Voice Dialogue en Gedragscoaching. 

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, yoga, dansen, muziek maken en schrijven. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond ben ik in 2019 samen met mijn partner Dennis verhuisd naar Rheden, aan de rand van de Veluwezoom. Ik geniet ervan om zo dicht bij de natuur te zijn, met Arnhem en Zutphen in de buurt voor verbinding en inspiratie. 

Citrien is een verwarmende en vitaliserende edelsteen die de zon en daarmee levensenergie symboliseert. De naam van mijn praktijk is hierop gebaseerd