citrien
citrien

Massage

Ik combineer onderstaande methoden tot een holistische ontspanningsmassage. Holistisch betekent dat er wordt gekeken naar het geheel en niet alleen naar het symptoom. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Rheden om deze massage te komen ervaren. 

Oliemassage

Ik masseer je met een natuurlijke olie, waarbij ik vloeiende bewegingen afwissel met het dieper masseren van de spieren. Wanneer je liever gekleed op de behandeltafel ligt kan ik de olie ook achterwege laten.

Holistic Pulsing

Met Holistic Pulsing breng ik je lichaam pulserend en ritmisch in beweging, wat een rustgevend effect heeft op het zenuwstelsel.

Shiatsu

Shiatsu is een manuele behandelmethode waarbij ik zachte druk geef met mijn handpalmen, wat zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en energiecirculatie.

Reiki

Reiki is een vorm van energiewerk die zowel rustgevend als energie opwekkend kan zijn.

Ik werk sinds 2012 als masseuse. Mijn opleiding tot Shiatsu masseuse volgde ik bij de Academie Qing-Bai en de opleiding tot olie masseuse en energetisch masseuse bij Anand. 

Tarieven:

60 minuten: 50 euro 

Ik reserveer 60 minuten, inclusief gesprek vooraf en een ontspannen afronding. De massage duurt 45 minuten. 

Wat klanten zeiden:

"Laura geeft een zeer ontspannende en tegelijkertijd vitaliserende massage" (Kees)

"Ik vind het heel fijn dat Laura kennis van energetisch werk heeft. Dit is absoluut geen 'gewone' massage" (Violeta)

"Een combinatie van verschillende technieken waarbij Laura goed afstemt en ik me al snel kan overgeven aan de fijne aanrakingen" (Sabine)

"Heerlijke massage! De juiste combinatie van zacht en diepgaand. Voelde me echt een ander mens daarna" (Angelique)

"I've known Laura and her 'natural touch' as a masseur for many years. She is very committed and professional and I highly recommend her work" (Graham)