citrien

Massage

Boek je eerste massage met korting en lees hieronder de ervaringen van klanten

Shiatsu massage 

Shiatsu massage is een Oosterse geneeswijze, waarbij Chi (energie) centraal staat. Ik geef druk op je lichaam met handpalmen en duimen, waardoor geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt. Hiermee kunnen diverse pijn- en spanningsklachten worden verlicht. Deze 'top tot teen' massage zorgt voor diepe ontspanning en werkt lang door. Ik combineer Shiatsu met Reiki en Holistic Pulsing. De massage vindt gekleed plaats op een shiatsu matras.

Holistic Pulsing 

Met Holistic Pulsing geef ik een doorlopende wiegende beweging aan je lichaam, wat een kalmerende werking heeft op je zenuwstelsel. Zachte pulsen wordt afgewisseld met stevige pulsen. Geef je over aan het ritme van de pulsing, zodat weerstand en spanningen kunnen worden losgelaten en pijnklachten verlichten. Ik combineer Holistic Pulsing met Shiatsu massage en Reiki. De massage vindt gekleed plaats op een massagetafel.

Mindful Massage

Ik nodig je uit om met nieuwsgierige aandacht in je lichaam aanwezig te zijn tijdens de massage. Door je aandacht en ademhaling te combineren kun je steeds een laagje dieper in je lichaam gaan en voelen wat daar aanwezig is. De tools die ik gebruik zijn: Haptocoaching (gerelateerd aan Haptonomie/gevoelsleer), Shiatsu massage, Holistic Pulsing en Reiki. De massage vindt gekleed plaats op de massagemat of massagetafel.

Massage & Coaching

Door niet alleen aandacht te geven aan de fysieke klacht, maar ook aan onderliggende gevoelens en emoties, worden pijn- en spanningsklachten effectiever behandeld. Daarom bied ik combinaties aan van massage en coaching (aanraking en zelfonderzoek).

Wat klanten zeiden:

"De energie die je vrijmaakt was nog dieper dan ik mij op dat moment realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De shiatsu massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en merk ik dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vindt het een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)

"Het was een fantastische ervaring. Door het pulseren kon ik me makkelijker overgeven dan normaal en spanningen loslaten. Ik voel me heerlijk ontspannen en diep gezakt." (Denise)

"Dankjewel voor de heerlijke en genezende mindful massage. Je gaf me ruimte om te voelen wat er in me speelde. Ik heb echt iets los kunnen laten." (Anneke)

"De mindful massage sessie gaf me inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaan komen. Ik zie dat ze verbonden zijn met onverwerkte emoties en pijn."(Dennis)