citrien
citrien

Massage

Tijdens een kennismakingssessie kun je een combinatie van onderstaande massages ervaren. De sessie kan met of zonder kleding aan worden ontvangen en wordt verrijkt met Reiki, een vorm van energiewerk. 

Oliemassage

Ik masseer je met een natuurlijke olie, waarbij rustige strijk- en cirkelbewegingen worden afgewisseld met het dieper masseren van spieren. Je wordt van top tot teen gemasseerd aan de voor- en achterzijde. Een goede doorbloeding bevordert het herstel van je lichaam en zorgt voor optimale ontspanning. Je ligt ontkleed op de behandeltafel, comfortabel afgedekt door handdoeken.

Shiatsu massage  

Shiatsu is een diepgaande massage waarbij ik met handpalmen en vingers een aangename druk uitoefen op energiebanen en acupressuurpunten. Wanneer stagnaties worden opgeheven kan de energie weer vrijer stromen. Shiatsu wordt ervaren als helend voor lichaam en geest. 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing nodigt je op een zachte manier uit om vastgehouden fysieke en emotionele spanningen van binnenuit los te laten door middel van wiegende bewegingen. Geef je over aan het ritme van de pulsing en ervaar de ontspannende en openende werking. 

Mindful massage

Tijdens een Mindful massage breng je je aandacht in je lichaam om nieuwsgierig waar te nemen wat daar aanwezig is. Je leert een bewuste relatie aan te gaan met al je gevoelens. Dit bevordert een diepere gronding en verbinding met jezelf. Dit is met name waardevol wanneer je veel in je hoofd zit en het contact met je lichaam makkelijk kwijt raakt. Na een fase van bewuste aandacht volgt een heerlijke ontspannen massage. 

 

Wat klanten zeiden:

"Laura geeft een zeer ontspannende en tegelijkertijd vitaliserende massage" (Kees)

"Ik vind het heel fijn dat Laura kennis van energetisch werk heeft. Dit is absoluut geen 'gewone' massage" (Violeta)

"Een combinatie van verschillende technieken waarbij Laura goed afstemt en ik me al snel kan overgeven aan de fijne aanrakingen" (Sabine)

"Heerlijke massage! De juiste combinatie van zacht en rakend. Voelde me echt een ander mens daarna" (Angelique)

"I've known Laura and her 'natural touch' as a masseur for many years. She is very committed and professional and I highly recommend her work" (Graham)