citrien

Massage

Shiatsu massage met Reiki

Shiatsu maakt deel uit van de Oosterse geneeswijzen, waarbij Chi (adem, levenskracht, vitale energie) centraal staat.
Ik geef met mijn handpalmen en vingers druk op het lichaam om diepe ontspanning en vitaliteit uit te nodigen. 
Reiki brengt energie en warmte in het lichaam door handopleggingen, gecombineerd met pulseringen om de doorstroming van energie te ondersteunen.
De sessie vindt gekleed plaats op een matras op de grond om druk op het gehele lichaam te kunnen geven. 
Bij nekklachten adviseer ik een behandeling op de massagetafel, waarbij je hoofd niet opzij gedraaid hoeft te worden. 
Een sessie duurt 60 minuten, inclusief 5 a 10 minuten integratietijd aan het einde, exclusief gesprekstijd. Het tarief is 45 euro en 35 euro voor een kennismaking.

Holistic Pulsing met Reiki 

Holistic Pulsing geeft een doorlopende wiegende beweging aan het lichaam, wat een kalmerende werking heeft op het zenuwstelsel. Je mag je overgeven aan het ritme van de pulsing, zodat weerstand en spanningen (fysiek en mentaal) kunnen worden losgelaten zonder te forceren. Zachte en subtiele pulseringen worden afgewisseld met stevige en krachtige wiegbewegingen. 
Reiki brengt energie en warmte in het lichaam door handopleggingen, om een nog diepere staat van ontspanning te bevorderen. 
De sessie vindt gekleed plaats op een massagetafel en duurt 60 minuten, inclusief 5 a 10 minuten integratietijd aan het einde, exclusief gesprekstijd. Het tarief is 45 euro en 35 euro voor een kennismaking.

Mindful Massage

Ik nodig je uit om deze massage niet alleen te ondergaan, maar om met nieuwsgierige aandacht in je lichaam aanwezig te zijn tijdens de sessie. Je gaat zelf voelen welke plekken in je lichaam om aandacht vragen en hoe ze aangeraakt willen worden. Een Mindful Massage helpt je lichaamsbewustzijn te vergroten en te luisteren naar de behoeftes, grenzen en boodschappen van je lichaam. De tools die ik gebruik zijn: Haptocoaching (komt vanuit de Haptonomie/gevoelsleer), Shiatsu, Holistic Pulsing en Reiki. 
Een sessie duurt 60 minuten, inclusief 5 a 10 minuten integratietijd aan het einde, exclusief gesprekstijd. Het tarief is 45 euro en 35 euro voor een kennismaking.

 

Wat klanten zeiden:

"De energie die je vrijmaakt was nog dieper dan ik mij op dat moment realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De shiatsu massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en merk ik dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vindt het een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)

"Het was een fantastische ervaring. Door het pulseren kon ik me makkelijker overgeven dan normaal en spanningen loslaten. Ik voel me heerlijk ontspannen en diep gezakt." (Denise)

"Dankjewel voor de heerlijke en genezende mindful massage. Je gaf me ruimte om te voelen wat er in me speelde. Ik heb echt iets los kunnen laten." (Anneke)

"De mindful massage sessie gaf me inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaan komen. Ik zie dat ze verbonden zijn met onverwerkte emoties en pijn."(Dennis)

Een overzicht van opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info