citrien

Energetische massage

In deze massage integreer ik Shiatsu, Holistic Pulsing en Reiki. 

De massage werkt op een diep niveau, maakt blokkades vrij en geeft nieuwe energie. Het biedt ontspanning bij stress, vermoeidheid en slapeloosheid en geeft doorgaans verlichting van pijn in bv rug, hoofd, nek, schouders en buik. 

Shiatsu maakt deel uit van de Oosterse geneeswijzen, waarbij levensenergie centraal staat. Ik geef diepe druk op je lichaam, waarbij energiebanen worden geopend en energiepunten geactiveerd. 

Holistic Pulsing geeft een wiegende beweging aan het lichaam, wat een kalmerende werking heeft op het zenuwstelsel. Je wordt uitgenodigd om je over te geven aan het ritme en weerstand los te laten. Fysieke en mentale blokkades worden losgemaakt zonder te forceren.

Reiki (universele energie) activeert het zelfgenezende vermogen van het lichaam en brengt aanwezigheid en warmte waar het nodig is door handopleggingen. Door middel van strijk- en klopbewegingen wordt het doorstromen van energie verder bevordert. 

Ik nodig je tijdens de sessie uit om niet alleen een massage te ondergaan, maar om bewust (mindful) te voelen in je lichaam wat je ervaart. Om ook van binnenuit weerstand los te laten en te ontspannen, wat een dieper en meer blijvend effect aan de massage geeft. Hierbij gebruik ik tools uit de Haptonomie. 

Behandelingen duren 50 a 60 minuten (exclusief gesprekstijd) en kosten 45 euro. Met olie is de prijs 50 euro. Je draagt soepele kleding of ligt deels onkleed onder een handdoek of laken (bij gebruik van olie). 

Wat klanten zeiden:

"Lieve Laura, ik durf t nauwelijks te geloven, maar de schouderpijn waar ik al meer dan een jaar mee rond liep, is als sneeuw voor de zon verdwenen na jouw massage. Dankjewel!" (Deborah)

"De energie die je vrijmaakt was nog dieper dan ik mij op dat moment realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en merk ik dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vindt het een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)

"Het was een fantastische ervaring. Door het pulseren kon ik me makkelijker overgeven dan normaal en spanningen loslaten. Ik voel me heerlijk ontspannen en diep gezakt." (Denise)

"Dankjewel voor de heerlijke en genezende massage. Je gaf me ruimte om te voelen wat er in me speelde. Ik heb echt iets los kunnen laten." (Anneke)

"De sessie gaf me inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaan komen. Ik zie dat ze verbonden zijn met onverwerkte emoties en pijn."(Dennis)

Een overzicht van opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info