citrien

Shiatsu massage

Shiatsu maakt deel uit van de Oosterse geneeswijzen, waarbij energie centraal staat. Ik geef diepe druk op je lichaam en energiepunten, afgewisseld met Holistic pulsing, Reiki, kloppen en strijken met of zonder olie. 

Shiatsu werkt op een diep niveau en verlicht pijn in bv rug, hoofd, nek, schouders en buik en geeft energie bij stress, vermoeidheid en slapeloosheid.

Behandelingen duren ongeveer 60 minuten. Je draagt soepele kleding of ligt onkleed onder een handdoek of laken (bij gebruik van olie). Tarieven lees je hier, het is mogelijk om massage te combineren met coaching.

Wat klanten zeiden:

"Lieve Laura, ik durf t nauwelijks te geloven.. maar de schouderpijn waar ik al meer dan een jaar mee rond liep, is als sneeuw voor de zon verdwenen na jouw massage. Dankjewel!" (Deborah)

"De energie die je vrijmaakt was dieper dan ik op dat moment mij realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De shiatsu massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vind shiatsu een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info