citrien

Massage

Je kunt een keuze maken uit een van onderstaande massagevormen, met ieder hun eigen kwaliteit.
Tip! De energetische massage is een leuke manier om in 1 sessie van meerdere massagevormen te proeven. 

Shiatsu massage

Shiatsu maakt deel uit van de Oosterse geneeswijzen, waarbij energie (chi) centraal staat. Ik geef diepe druk op je lichaam, waarbij energiebanen worden geopend en energiepunten geactiveerd. De massage werkt op een diep niveau, maakt blokkades vrij en geeft nieuwe energie. Dit biedt ontspanning bij stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Shiatsu vindt plaats op een matras op de grond om druk op het gehele lichaam uit te kunnen oefenen. Je bent gekleed tijdens deze sessie. 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing geeft een wiegende beweging aan het lichaam, wat een kalmerende werking heeft op het zenuwstelsel. Je wordt uitgenodigd om je over te geven aan het ritme van de pulsing en iedere vorm van weerstand van binnenuit los te laten. Fysieke, mentale en emotionele blokkades worden vrijgemaakt zonder te forceren. Deze methode geeft verlichting aan lichaamsdelen waar zich spanning heeft opgebouwd. Je bent gekleed tijdens deze sessie en ligt op een massagetafel.  

Olie massage

Je lichaam wordt gemasseerd met een 100% natuurlijke huidvriendelijke massageolie. De vloeiende strijkingen bevorderen de doorbloeding en maken dat je diep kunt ontspannen. Tevens worden afvalstoffen afgevoerd. De massage kan ik overleg zacht en langzaam tot stevig en activerend worden gegeven. Je ligt (deels) ontkleed op een massagatafel onder een handdoek.

Energetische massage

Reiki (universele energie) activeert het zelfgenezende vermogen van het lichaam en brengt aanwezigheid en warmte waar het nodig is door handopleggingen. Door middel van holistic pulsing, shiatsu, strijk- en klopbewegingen wordt het doorstromen van energie verder bevordert. Indien gewenst kan ik delen van het lichaam ook met olie massereren. Je ligt gekleed op de massagetafel of deels ontkleed in het geval van olie. Deze massage is intuitief en integreert bovenstaande technieken.

Mindful massage

Ik nodig je tijdens deze sessie uit om niet alleen een massage te ondergaan, maar om bewust (mindful) te ervaren in je lichaam wat je ervaart. Jouw lichaam weet wat het nodig heeft en dit gebruik ik als leidraad tijdens de behandeling. Ik gebruik tools uit de Haptonomie (= leer van het menselijk gevoelsleven) en diverse massagetechnieken.

Een sessie duurt 60 minuten en kost 45 euro zonder olie en 50 euro met olie. Bij een eerste kennismakingssessie krijg je 10 euro korting. 

Wat klanten zeiden:

"Lieve Laura, ik durf t nauwelijks te geloven, maar de schouderpijn waar ik al meer dan een jaar mee rond liep, is als sneeuw voor de zon verdwenen na jouw massage. Dankjewel!" (Deborah)

"De energie die je vrijmaakt was nog dieper dan ik mij op dat moment realiseerde. Daags daarna liep ik nog vrolijk rond en ik voelde me opgewekter dan normaal, dus het verband was snel gelegd." (Rob)

"De massages bij jou vind ik super; je drukt goed door en daardoor voel ik me goed behandeld en merk ik dat de energie weer doorstroomt." (Ria)

"We vinden jouw massages heel fijn. Je inzet, de rust die je uitstraalt, jouw aandacht. Ik vindt het een bijzondere massage die diep gaat en dingen los maakt." (Liza en partner)

"Het was een fantastische ervaring. Door het pulseren kon ik me makkelijker overgeven dan normaal en spanningen loslaten. Ik voel me heerlijk ontspannen en diep gezakt." (Denise)

"Dankjewel voor de heerlijke en genezende massage. Je gaf me ruimte om te voelen wat er in me speelde. Ik heb echt iets los kunnen laten." (Anneke)

"De sessie gaf me inzicht in waar mijn fysieke klachten vandaan komen. Ik zie dat ze verbonden zijn met onverwerkte emoties en pijn."(Dennis)

Een overzicht van opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info