citrien

Holistic Pulsing

Ik geef een wiegende beweging aan het lichaam, wat een kalmerende werking heeft op het zenuwstelsel. Je wordt uitgenodigd om je over te geven aan het ritme en weerstand los te laten. Blokkades kunnen zo worden opgeheven zonder te forceren. Ik combineer deze methode met Shiatsu, Reiki, kloppen en strijken met of zonder olie.

Holistic Pulsing biedt diepe ontspanning bij stress, vermoeidheid en slapeloosheid, verlichting van pijn in bv hoofd, nek, schouders, rug en buik, ritmische mobilisering van gewrichten, meer beweeglijkheid van het bindweefsel, heling van emotioneel trauma.

Behandelingen duren ongeveer 60 minuten. Je draagt soepele kleding of ligt onkleed onder een handdoek of laken (bij gebruik van olie). Tarieven lees je hier, het is mogelijk om massage te combineren met coaching.

Wat klanten zeiden:

"Het was een fantastische ervaring. Door het vaste ritme kon ik me makkelijker overgeven dan normaal en spanningen loslaten. Ik voel me heerlijk ontspannen en diep gezakt." (Denise)

"De holistic pulsing gaf me een diep gevoel van koestering tijdens de sessie en erna voelde ik me ontspannen en weer verbonden met mijn lichaam". (Karin)

Een overzicht van opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info.