citrien

Olie massage

Ik masseer je met een natuurlijke olie door middel van ontspannende of activerende strijk- en cirkelbewegingen. Deze wissel ik af met Shiatsu, Holistic Pulsing en Reiki. Als toevoeging kan met een jadesteen het rug-, nek- en schoudergebied behandeld worden door middel van de Guasha techniek. Hierbij worden afvalstoffen en gestagneerde energie vrijgemaakt, wat onder andere verlichting kan bieden bij nek- en schouderpijn, hoofdpijn en migraine, rugpijn en stijfheid.

Deze massage bevordert de doorbloeding, heeft een ontspannen werking op het zenuwstelsel en is effectief bij stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Klachten aan hoofd, nek, schouders, rug en buik worden verlicht. 

Behandelingen duren ongeveer 60 minuten. Je ligt (deels) ontkleed onder een handdoek of laken. Tarieven lees je hier, het is mogelijk massage te combineren met coaching. 

Wat klanten zeiden:

"Na de sessie stroomde mijn energie vol op. Dankjewel voor je intentie, de aandacht en liefde die je erin hebt gelegd en voor mij voelbaar was." (Egwin)

"Fijn was het, je bent geweldig. Net thuis en voel me super ontspannen, een soort mentale reset ook, graag tot ziens dus." (Dimitri)

Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en meer over mij vind je onder Contact & Info