citrien
citrien

Retraites

Individuele retraite 

Ik bied individuele retraites aan zodat je gedurende een geheel verzorgde dag in mijn praktijk jouw moment van rust en bezinning kunt vinden. 

Op het programma staan massage, (lichaamsgerichte) coaching, yoga, meditatie en optioneel een stiltewandeling in het bos en op de hei. Je kunt de nadruk leggen op ontspanning of persoonlijke groei. Je wensen bespreken we vooraf.

Deze retraite is een reset voor je lichaam en geest, waarna je met nieuwe energie en helderheid weer een frisse start kunnen maken.

Tarieven:

Dag retraite met 1 op 1 begeleiding (7 uur):

199 euro, inclusief vegetarische lunch 

Koppel retraite

Ervaren jij en je partner te weinig tijd voor elkaar en missen jullie fysieke en emotionele intimiteit? Of belanden jullie regelmatig in conflicten?

Tijdens een retraite in mijn praktijk kunnen jullie je verbinding onderzoeken of herstellen met verschillende vormen van lichaamswerk en communicatie. Zoals: partneryoga en meditatie, wheel of consent / aanraking met consensus en non violent communication / verbindende communicatie. Je ervaart onder mijn begeleiding diverse tools die je naderhand zelfstandig toe kunt passen.  

Bijdrage: 115 euro per persoon inclusief vegetarische lunch voor een hele dag (7 uur)

Wat deelnemers zeiden:

"De retraite was voor mij een waardevolle gelegenheid om te bezinnen en helderheid te krijgen over een roerig proces waarin ik zit." (Mark)

"De retraite heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)

"Ik voel me beter in mijn vel en ga nog veel fijne dingen bij je doen om me verder te kunnen ontwikkelen." (Alice)

"Ik ben overtuigd van de positieve uitwerking van deze retraite. Even terugtreden uit de dagelijkse werkelijkheid en beseffen dat het ook anders kan." (Willem)