citrien

Begeleide massage

In deze workshop ontvang je een diepgaande ontspanningsmassage en leer je er een te geven. We beginnen met partneryoga om stress en vermoeidheid los te laten en contact te maken met onze massagepartner. 

Daarna gaan we masseren aan de hand van Shiatsu basistechnieken, aangevuld met Enerigewerk en Holistic Pulsing. Kenmerkend voor Shiatsu (dieptemassage) is het inleunen met je gewicht en druk geven met handpalmen. Door middel van Energiewerk geven we universele energie (of liefde of warmte) door met onze handen. Bij Holistic Pulsing helpen we de ander te ontspannen door het lichaam ritmisch te wiegen, met zachte of juist stevige pulsen. 

De massage vindt plaats met soepele kleding aan op een mat op de grond. Ervaring is niet nodig. Maak je niet teveel zorgen om de techniek, de liefdevolle aandacht van waaruit je masseert is het meest belangrijk en zorgt dat jij en de ander diep kan ontspannen.

Deze workshop is leuk om te doen samen met je partner of een vriend/vriendin, met de mogelijkheid om vaker met elkaar uit te wisselen na de workshop.

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Lees meer over ons bij Contact & Info

Locatie: Praktijk in Rheden (gld). 

Data: Deze 5 uur durende workshop wordt op aanvraag gegeven aan minimaal 2 en maximaal 4 pesonen.

Prijs: 80 euro per persoon (inclusief btw) bij 2 personen en 70 euro per persoon bij 4 personen. 

 "Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan anderen. Met name vanwege het relaxte tempo zodat je de diepte in kunt gaan en de verbinding kunt voelen." (Deborah)