citrien
citrien

Connect & Explore

In deze workshop leer je jezelf door middel van diverse tools en in verbinding met de groep beter kennen.

Mogelijke werkvormen zijn: meditatie, lichaamswerk, sharing, het Enneagram, Kernkwadrantenspel, Voice Dialogue en intuitieve opstellingen.

Welkom om in een warme en veilige setting te verbinden & ontdekken! Wanneer iets nieuw of spannend voor je is mag je er altijd voor kiezen om eerst een observerende houding aan te nemen. Hieronder lees je wat anderen hebben ervaren in onze workshops.

Data: Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan mijn homepage en blijf automatisch op de hoogte 

 

Wat deelnemers zeiden:

"Deelnemen aan de workshop heeft mij een gevoel van verbondenheid gegeven. Ik besef nu dat groei bestaat uit de verbinding die je hebt aan te gaan met je omgeving. Ook al is dit soms moeilijk en spannend." (Barbara)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen.” (Tomas)

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb een stukje angst en onzekerheid in mij mogen helen." (Ella)

“De intuitieve opstelling vormde een ontspannen ‘dans’, waarin we ruimte kregen om in balans en in onze kracht te komen. Een helend proces voor alle deelnemers.” (Mees)

"You and your partner were extremely welcoming and managed the group in a very warm and positive way. And maybe that´s why the group had an open and positive mindset that also made the day". (Ana)

"Jullie zijn devoot met wat julllie doen, in eenvoud, persoonlijk en open, voelt voor mij fijn en veilig." (Iwan)