citrien
citrien

Het Nieuwe opstellen

We maken allemaal deel uit van groepen en systemen, zoals bijvoorbeeld het team waarin je werkt, de vriendengroep waar je deel van uit maakt en natuurlijk je familie. Het uitgangspunt van (familie) opstellingen is dat een systeem het beste functioneert als niemand wordt buitengesloten, iedereen de juiste plek inneemt volgens systemische principes en als er een balans is tussen geven en nemen.

We werken met de groepsenergie om zichtbaar te maken wat onbewust aanwezig is in onze (familie) systemen. We vormen een spiegel voor elkaar doordat we allemaal verbonden zijn. Wanneer onderdrukte delen vrij komen kan de levensenergie weer stromen en kunnen nieuwe stappen worden gezet. Opstellingen vinden plaats in het voelen en ervaren, het verstand hoeft niet alles te begrijpen.

Het Nieuwe opstellen werkt met minder woorden dan de klassieke  familieopstellingen, regelmatig zelfs geheel in stilte. Hierdoor komen we sneller tot de kern. Er wordt gewerkt met vraagstellers en representanten, maar in sommige opstellingen wordt hierin geen onderscheid gemaakt. Zo hebben meer mensen de mogelijkheid om met eigen thema's te werken. 

De opstellingendag wordt aangevuld met tools als meditatie, yoga en sharing.

Ervaring van een deelnemer: "Zeer intuitief, een uitnodiging tot volledig aanwezig zijn, waardoor diepgaande heling plaatsvindt. Ik kan de intense ervaringen van diepe verbinding jaren later zo weer terughalen. Ook de opstelling in stilte was magisch" (Liesbet)  Onderaan deze pagina lees je wat andere deelnemers hebben ervaren. 

Het is ook mogelijk om een individuele opstelling te ontvangen in mijn praktijkruimte. Er wordt dan niet gewerkt met representanten, maar met de blaadjesmethode. 

Begeleiding: Dennis Wijsbroek en Laura Egging 

Data:

Zaterdag 4 maart 2023, 10.30 tot 17.30 uur. Locatie: Koning Zwaan in Oosterbeek, bij Arnhem.

Zondag 23 april 2023. Van 10.30 tot 17.30 uur. Locatie: Middenhuis in Zutphen.

Bijdrage: 69 euro (geen onderscheid tussen vraagstellers en representanten)

Maximaal 10 deelnemers 

Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan mijn homepage en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe data

 

Wat deelnemers zeiden:

"Deelnemen aan de workshop heeft mij een gevoel van verbondenheid gegeven. Ik besef dat groei ook bestaat uit de verbinding die je hebt aan te gaan met je omgeving. Ook al is dit soms spannend." (Barbara)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam en het voelde veilig om mezelf te zijn." (Ella)

“De opstelling was een helend proces voor alle deelnemers.” (Mees)

"You and your partner were extremely welcoming and managed the group in a very warm and positive way. That´s why the group had an open mindset that also made the day". (Ana)

"Jullie zijn toegewijd aan wat jullie doen, persoonlijk en open, dat voelt voor mij heel fijn." (Iwan)