citrien
citrien

Intuïtieve opstellingen

Aan de hand van intuïtieve opstellingen werken we met de groepsenergie om zichtbaar en voelbaar te maken wat (onbewust) aanwezig is. Dit doen we door te werken met vraagstellers en representanten. We vormen een spiegel voor elkaar doordat we verbonden zijn binnen een veld van energie en bewustzijn. Doordat onderdrukte delen vrij worden gemaakt kan de levensenergie weer stromen en kunnen nieuwe stappen worden gezet op je persoonlijke pad. Dit proces vindt plaats in het voelen en ervaren, zonder dat we alles hoeven te begrijpen of iets hoeven op te lossen. Een opstelling kan met gesproken woorden of in stilte plaats vinden. We beginnen en eindigen met meditatie en lichaamswerk. 

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek.  Lees meer over ons bij Biografie

Data: op aanvraag 

Wat deelnemers zeiden:

"Deelnemen aan de opstellingen heeft mij een gevoel van verbondenheid gegeven. Ik besef nu dat groei bestaat uit de verbinding die je hebt aan te gaan met je omgeving. Ook al is dit soms moeilijk en spannend. Door als representant deel te nemen worden er bij mij delen aangeraakt, ik krijg inzicht in vraagstukken van mijzelf." (Barbara)

"The group work guided by Laura and Dennis is handled in a gentle and natural way. The form is simple, clear to understand and easy to follow."(David)

"You and your partner were extremely welcoming and managed the group in a very warm and positive way. And maybe that´s why the group had an open and positive mindset that also made the day". (Ana)

“De stilte opstelling vormde een ontspannen ‘dans’, waarin we ruimte kregen om in balans en in onze kracht te komen. Een helend proces voor alle deelnemers” (Mees)