citrien

Retreats

Wij organiseren meerdaagse retreats in de natuur om te ontprikkelen, onthaasten en weer in balans te komen. 

Er vinden diverse workshops plaats op gebied van yoga, meditatie, massage en persoonlijke groei. Daarnaast is er ruimte voor muziek, creativiteit, dans, wandelingen, samen koken, eten en vuur maken. Delen van de retreat kun je in stilte doorbrengen. Een mogelijk onderdeel van de retreats is de zweethutceremonie.

Maaltijden zijn vegetarisch en hoofdzakelijk biologisch. 

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Lees meer over ons bij Contact & Info

Data en locatie: hou deze website in de gaten of laat weten als je op de hoogte wilt worden gehouden

Wat deelnemers zeiden:

"Ik heb een geweldig weekend gehad en ga zo weer met jullie mee. Voor mij gaat het vooral om het samenzijn met gelijkgestemden. De workshops maakten het compleet" (Renske)

"Ik heb mogen ervaren in een veilige omgeving met jullie te delen en ik zeg daarvoor dank aan allemaal. Ik voel me beter in mijn vel en ga nog veel leuke dingen doen om me verder te kunnen ontwikkelen" (Alice)

"Jullie ontvangst, warmte en intenties zijn echt overweldigend" (Sander)

"Ik vond het fijn dat er een duidelijke structuur was met veel pauzes , momentjes voor mezelf. Relaxte sfeer was er ook, geen moeten.." (Eva)

"Ik ben overtuigd van de positieve uitwerking van deze retraite, even terugtreden uit de dagelijkse werkelijkheid (het systeem) en beseffen dat het ook weleens anders kan en dat besef meenemen naar huis. Het zet mij zeker aan het denken over dichter bij de natuur staan, gezond eten, lichaamswerk, minder informatie stress, etc" (Willem)

"Een waardevolle gelegenheid om me te bezinnen en ook een duidelijke pas op de plaats te maken in een roerig proces waarin ik zit." (Mark)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)