citrien
citrien

Retreats

Wij organiseren meerdaagse groepsretreats en individuele retreats om te ontprikkelen, onthaasten en weer in balans te komen. Het programma bestaat uit yoga, meditatie, massage en sessies voor persoonlijke groei. Daarnaast is er ruimte voor muziek, creativiteit, dans, stilte wandelingen, samen koken, eten en vuur maken. Maaltijden zijn vegetarisch en hoofdzakelijk biologisch. 

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Lees meer over ons bij Biografie.  

Data en locatie: Er zijn op dit moment geen groepsretreats gepland. Wel is het mogelijk om een individuele retreat aan te vragen bij ons thuis in onze praktijk aan de Veluwezoom. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat deelnemers zeiden:

"Ik heb een geweldig weekend gehad en ga zo weer met jullie mee. Voor mij gaat het vooral om het samenzijn met gelijkgestemden. De workshops maakten het compleet" (Renske)

"Ik heb mogen ervaren in een veilige omgeving met jullie te delen en ik zeg daarvoor dank aan allemaal. Ik voel me beter in mijn vel en ga nog veel leuke dingen doen om me verder te kunnen ontwikkelen" (Alice)

"Jullie ontvangst, warmte en intenties zijn echt overweldigend" (Sander)

"Ik vond het fijn dat er een duidelijke structuur was met veel pauzes, momentjes voor mezelf. Relaxte sfeer was er ook, geen moeten.." (Eva)

"Ik ben overtuigd van de positieve uitwerking van deze retraite, even terugtreden uit de dagelijkse werkelijkheid (het systeem) en beseffen dat het ook weleens anders kan en dat besef meenemen naar huis. Het zet mij zeker aan het denken over dichter bij de natuur staan, gezond eten, lichaamswerk, minder informatie stress, etc" (Willem)

"Een waardevolle gelegenheid om me te bezinnen en ook een duidelijke pas op de plaats te maken in een roerig proces waarin ik zit." (Mark)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)