citrien
citrien

Verbindingsworkshops

Wij organiseren workshops voor balans, bewustwording en ontmoeting. Stap uit de alledaagse hectiek of sleur en kom weer in een open stromende verbinding met jezelf en de ander. 

Balans

Minder in je hoofd en meer in je lijf zijn! Met tools als meditatie, yoga, dans en expressie. Om fysieke spanningen en mentale overprikkeling los te laten en op te laden met nieuwe energie. 

Bewustwording

Zichtbaar maken wat onbewust is, zodat je jezelf beter leert kennen en vrij(er) kunt maken. We werken met transformatieve tools als Intuitieve opstellingen.

Ontmoeting

Een citaat van Virgina Satir: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.
De methodes die we toepassen zijn onder andere sharing, partneryoga, massage, communicatie- en contactoefeningen.  We creëren een veilige setting met respect voor persoonlijke grenzen.

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Lees meer over ons bij Biografie

Naast gemengde verbindingsworkshops worden er ook verbindingsworkshops alleen voor mannen en alleen voor vrouwen georganiseerd. 

Data: nog niet bekend

Wat deelnemers zeiden:

"Jullie zijn devoot met wat julllie doen, in eenvoud, persoonlijk en open, voelt voor mij fijn en veilig." (Iwan)

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst en onzekerheid in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)