citrien

Verbindingsworkshops

In onze verbindingsworkshops werken we met balans, bewustwording en ontmoeting. Voor meer vitaliteit, persoonlijke groei, verbinding en verdieping in jouw leven. 

Balans

Balans gaat over het evenwicht tussen inspanning en ontspanning, tussen denken en voelen. We gebruiken tools als (adem)meditatie, stilte wandelingen in de natuur, yoga, creatieve expressie en dans om minder in ons hoofd en meer in ons lijf te zijn. Door te gronden kun je spanningen en symptomen van overprikkeling ontladen en opladen met nieuwe energie, voor meer gezondheid en vitaliteit.

Bewustwording

Bewustwording gaat over zichtbaar en voelbaar maken wat onbewust is. Zodat je jezelf beter leert kennen en wat vast zit of onderdrukt is vrij mag maken. Zodat je energie meer kan gaan stromen. Wij werken met transformatieve tools als de Wet van Aantrekking van Abraham Hicks, Intuitieve opstellingen en Voice Dialogue.

Ontmoeting

Een citaat van Virgina Satir: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.
De methodes die we toepassen zijn onder andere sharing, partneryoga, massage, communicatie- en contactoefeningen.  We creëren een veilige setting, met respect voor persoonlijke grenzen.  

Wij organiseren ook Stilte verbindingsworkshops en verbindingsworskhops voor alleen mannen of vrouwen.

Begeleiding: Dennis Wijsbroek en Laura Egging. Lees meer over ons bij Contact & Info

Data: Van 26-28 juni geven wij verbindingsworkshops op Yoga Festival Terschelling! Het Yoga Festival op een unieke locatie aan zee, met vele yogavormen, inspirerende workshops, gezond eten en volop live muziek. 

Wat deelnemers zeiden:

Wat klanten zeiden:

"Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan anderen. Met name vanwege het relaxte tempo zodat je de diepte in kunt gaan en de verbinding kunt voelen." (Deborah)

"Jullie zijn devoot met wat julllie doen, in eenvoud, persoonlijk en open, voelt voor mij fijn en veilig." (Iwan)

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst en onzekerheid in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)