citrien

Verbindingsworkshops

In onze verbindingsworkshops werken we met 3 vaste peilers: balans, bewustwording en ontmoeting. Voor meer vitaliteit en gezondheid, persoonlijke groei en transformatie, verbinding en verdieping in jouw leven. 

Balans

Balans gaat over het evenwicht tussen inspanning en ontspanning, tussen denken en voelen. We gebruiken tools als (adem)meditatie, stilte wandelingen in de natuur, vuur rituelen, yoga, creatieve expressie en dans om minder in ons hoofd en meer in ons lijf te zijn. Door te gronden kun je spanningen en symptomen van overprikkeling ontladen en opladen met nieuwe energie, voor meer gezondheid en vitaliteit.

Bewustwording

Bewustwording gaat over zichtbaar en voelbaar maken wat onbewust is. Zodat je jezelf beter leert kennen en wat vast zit of onderdrukt is vrij mag maken. Zodat je energie meer gaat stromen en in onze visie zelfs ziektes kunnen worden voorkomen of genezen. In combinatie met een lifestyle met voldoende slaap, beweging, ontprikkeling en gezonde voeding. Wij werken met transformatieve tools als Intuitieve opstellingen en Voice Dialogue.

Ontmoeting

Ontmoeting gaat hierbij over lichamelijke, emotionele en spirituele verbondenheid. Een citaat van Virgina Satir: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.
De methodes die we toepassen zijn onder andere sharing, partneryoga, massage, communicatie- en contactoefeningen.  We creëren een veilige setting, met respect voor persoonlijke grenzen.  Onderzoek heeft uitgewezen dat een mens voor een goede gezondheid voldoende nabijheid en aanraking van anderen nodig heeft, vandaar dat dit een van de peilers van onze workshops is. 

Wij organiseren ook Stilte verbindingsworkshops en verbindingsworskhops voor alleen mannen of vrouwen.

Begeleiding: Dennis Wijsbroek en Laura Egging. Lees meer over ons bij Contact & Info

Data: Van 26-28 juni geven wij verbindingsworkshops op Yoga Festival Terschelling! Het Yoga Festival op een unieke locatie aan zee, met vele yogavormen, inspirerende workshops, gezond eten en volop live muziek. 

Wat deelnemers zeiden:

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst en onzekerheid in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)