citrien

Verbindingsworkshops

Workshops om je te verbinden met je lichaam, je essentie en de ander. 

Lichaam

Minder in je hoofd en meer in je lijf zijn! Met tools als meditatie, yoga, dans, stilte wandelingen in de natuur, creatieve en muzikale expressie. Om fysieke spanningen en mentale prikkels (overprikkeling) los te laten en op te laden met nieuwe energie. 

Essentie

Om zichtbaar of voelbaar te maken wat onbewust is. Zodat je jezelf beter leert kennen en vrij kunt maken wat tussen jou en je essentie instaat. We werken met transformatieve tools als Intuitieve opstellingen en Voice Dialogue.

De ander

Een citaat van Virgina Satir: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.
De methodes die we toepassen zijn onder andere sharing, partneryoga, massage, communicatie- en contactoefeningen.  We creëren een veilige setting met groot respect voor persoonlijke grenzen.  

We organiseren ook verbindingsworskhops voor alleen mannen of vrouwen.

Begeleiding: Laura Egging en Dennis Wijsbroek. Lees meer over ons bij Contact & Info

Data: Van 26-28 juni geven wij verbindingsworkshops op Yoga Festival Terschelling! Het Yoga Festival op een unieke locatie aan zee, met vele yogavormen, inspirerende workshops, gezond eten en volop live muziek. 

Wat deelnemers zeiden:

"Jullie zijn devoot met wat julllie doen, in eenvoud, persoonlijk en open, voelt voor mij fijn en veilig." (Iwan)

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst en onzekerheid in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)