citrien

Verbindingsworkshops

Deze workshop draait om de drie elementen: balans, bewustwording en ontmoeting. Voor meer vitaliteit, persoonlijke groei en een dieper gevoel van verbondenheid. 

Balans

Balans gaat over evenwicht tussen inspanning en ontspanning, tussen denken en voelen. We gebruiken tools als (adem)meditatie, yoga en dans om minder in ons hoofd en meer in ons lijf te zijn, waardoor we meer gegrond zijn.

Bewustwording

Bewustwording gaat over zichtbaar en voelbaar maken wat onbewust is. Zodat je jezelf beter leert kennen en bewust patronen kunt doorbreken.  Wij werken in deze workshop bijvoorbeeld met Intuitieve opstellingen of Voice Dialogue.

Ontmoeting

Ontmoeting gaat hierbij over lichamelijke, emotionele en spirituele verbondenheid. Een citaat van Virgina Satir: Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.
De methodes die we toepassen zijn onder andere sharing, partneryoga, massage en contactoefeningen.  We creëren een veilige setting, met respect voor persoonlijke grenzen.

Wij organiseren ook Stilte verbindingsworkshops en verbindingsworskhops voor alleen mannen of vrouwen.

Begeleiding: Dennis Wijsbroek en Laura Egging. Lees meer over ons bij Contact & Info

Data: Van 26-28 juni geven wij verbindingsworkshops op Yoga Festival Terschelling! Het Yoga Festival op een unieke locatie aan zee, met vele yogavormen, inspirerende workshops, gezond eten en volop live muziek. 

Wat deelnemers zeiden:

"Het was heel zacht en liefdevol, het voelde veilig om mezelf te zijn. Ik heb sterke aarding gevoeld en heling van een stukje angst en onzekerheid in mij" (Ella)

“De workshop heeft me laten landen in mijn lichaam. Ik heb kunnen loslaten en verbinden. Ik voelde me gedragen door de ruimte en het contact met de anderen” (Tomas)

"Het heeft mij rust, inspiratie, lichtheid en ruimte in mijn hoofd gebracht."(Carel)